Het Schip In

Groeten van Oese Volluk

Kapitein Sjaak Kroes gooit het met zijn kleine rederij over een andere boeg.

Met zijn schip de Koningin van het Rijn- en Vechtdal organiseert hij bijzondere riviercruises.

Niet alleen reislustige mensen uit de regio hebben belangstelling, maar ook een dierenactivist en een mensensmokkelaar gaan in Zwitserland aan boord om zo onopvallend mogelijk hun opdracht uit te voeren en de landsgrenzen over te gaan.

Lukt het hen om onopvallend te blijven op het schip met een nog niet op elkaar ingespeelde bemanning? En niet te vergeten met nog enkele bijzondere passagiers zoals Cathelijne van Harencarspel Pernod, die de cruise aangrijpt om het bijzondere drankje absint onder de aandacht te brengen. Deze absint is 100 jaar verboden geweest vanwege de vermeende hallucinerende werking. Cathelijne vindt dit onzin, maar is dat wel zo?

Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen neemt u mee met deze doldwaze riviercruise die eindigt in Ommen aan de Vecht. Een eigentijds blijspel met humor uit onze regio.


  • Vrijdag 11 januari 2019, 20:00 uur, Zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwleusen. (Speciale uitvoering met- & voor de leden van Taveno en iedereen die Taveno een warm hart toedraagt)

  • Vrijdag 18 januari 2019, 20:00 uur, Zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwleusen. Entree € 6,50

  • Zaterdag 2 februari, 20:00 uur, Theater Carrousel, Ommen. Entree € 7,50

  • Zaterdag 23 februari, 20:00 uur, Theater de Baron, Dedemsvaart. Entree € 7,50

  • Zaterdag 9 maart 20:00 uur, De Overkant, Dalfsen. (Benefiet voorstelling ten bate van ALS Team Nieuwleusen & Team Dalfsen) Entree € 7,50


olg ons ook op Facebook, Instagram of Youtube.