Voorbereiding seizoen 2019-2020

De voorbereiding op het winterseizoen 2019 - 2020 begint al vroeg en het schrijvers trio, werkend onder het pseudoniem Hedi Scheijn & Ralf Sandster, is al weer druk bezig:

Kijkje in de keuken

Sinds een aantal jaren schrijven we onze eigen toneelstukken. Dick Schuurman, Sandra Schuttert en Alfred Klein zijn onze schrijvers. Zij schrijven onder het pseudoniem Hedi Scheijn en Ralf Sandster. In deze video vlog een kijkje achter de schermen bij onze schrijvers.

De boel op de kop.

Om er zeker van te zijn dat we ook dit jaar de boel weer lekker op z'n kop zetten, zochten Ralf & Hedi locaties op die hiervoor inspirerend werken.

Tja, zo zie alles van een heel andere kant.

Timelapse

Onze schrijvers die in rap tempo het toneelstuk voor komend seizoen schrijven... Alles behalve waar. Iets wat wij als spelers in 3 uur tijd op de planken ten toon brengen, zit maanden schrijfwerk in bij onze schrijvers. Lezen, informatie inwinnen, de feiten checken en de grappen bedenken. Het is een vak op zich. Wist u dat al onze stukken te koop zijn bij Uitgeverij Grosfeld? https://www.toneeluitgeverijgrosfeld.nl/