Dikke Mik op de Zorgboerderij

ALS Team Albert

Wiebe is de eigenaar van Zorgboerderij Het Warme Nest. Deze is ondergebracht bij het boerenbedrijf van zijn vrouw Ria. Wiebe bakt elke zaterdagochtend een bijzonder brood volgens geheim recept. Deze Dikke Mik is een enorm succes.

Helaas loopt niet alles op rolletjes. Hans is de ambtenaar van de gemeente die cliënten zoals Luuk bij de Zorgboerderij plaatst. Hans is vastbesloten om Luuk werkervaring op te laten doen bij het Warme Nest. Luuk verzint van alles om hier onderuit te komen.

Wiebe - Sonja - Bil

Verder is er nog Bil. Die heeft zo zijn manieren om aan snoep te komen en zijn hongerhormonen zoet te houden. Vrijwilliger Sonja probeert Bil te laten afvallen. Ze is van de harde aanpak en heeft een simpel principe: minder eten en meer bewegen.

En dan staat Sjors Bartelds plotseling op de stoep. De vorige avond voer hij in een heteluchtballon over Het Warme Nest en zag tot zijn verbazing een inbraak. Als leerling van de Politieacademie probeert hij dit misdrijf op te lossen. Hierbij wordt hij tegen wil en dank geholpen door de nieuwsgierige buurvrouw Betsie.

Lukt het Sjors om de inbreker op te sporen? En lukt het Wiebe om zijn positieve instelling overeind te houden bij alle ontwikkelingen op zijn Warme Nest?

Rolverdeling:

volg ons ook op Facebook of Youtube